Nuusbrief
Barbara van der Westhuizen

GEBOORTE (as ‘n proses) ~

Ek ken die stappe en fases van die geboorteproses góéd – as ma en as dokter. Ek weet hoe dit lyk as dit mooi gaan, maar ook as dinge begin “Suid” gaan.

Om die artikel te kan lees login of word deel van Die Naguilklub.

Lees Meer »
Nuusbrief
Carissa Bosman

STYL EN GEBOORTE

Eendag, nie-so-lank-gelede-nie, was hoëhakskoene dalk ‘n daaglikse deel van jou lewe. Jou borste was net bedoel vir mooi bra’s en afleiding vir jou man se oë, né?

Om die artikel te kan lees login of word deel van Die Naguilklub.

Lees Meer »
Nuusbrief
Dr. Owen Wiese

HOU VAS, PAPPA!

As daar nou een ding is wat ek nooit sal vergeet van die tyd toe ek in kraamsale gewerk het nie, is dit die benoude uitdrukkings op die amper-pa’s se gesigte. Amper hulpeloos, verlore en op-die-nippertjie gesigte.

Om die artikel te kan lees login of word deel van Die Naguilklub.

Lees Meer »
Nuusbrief
Lizanne du Plessis

GOED-GENOEG OUERSKAP

Ma-wees was nog altyd my droom. En dit was toe ook die belangrikste reis wat ek al ooit op was. Maar, o wee, dit was ook die uitdagendste en mees veeleisende ervaring ooit!

Om die artikel te kan lees login of word deel van Die Naguilklub.

Lees Meer »
Inspirasie
Juanli Theron

SELFVERTROUE

“Nothing can dim the light that shines from within.” – Maya Angelou Een van my gunstelingdele van my “dayjob”, is dat ek ‘n kursus aanbied in selfvertroue en aanbiedingsvaardighede. Ek het die inhoud ontwikkel vir die kursusgangers, natuurlik, maar elke keer as ons dit doen, práát dit met my ook. Dis ongelooflike “powerful stuff” om… Read More » SELFVERTROUE

Om die artikel te kan lees login of word deel van Die Naguilklub.

Lees Meer »
Inspirasie
Zetske van Pletzen

ZETSKE OOR BALANS

’n Vraag wat ek gereeld kry is, hoe juggle ek ’n loopbaan, ’n besigheid én ’n peuter? Die antwoord is –  ek doen nie. Natuurlik kan ek ’n baie elaborate antwoord gee van hoe ek my tyd bestuur en hoe belangrik dit is om te prioritiseer en to-do lysies te hê en blah-blah-blah.  Maar die… Read More » ZETSKE OOR BALANS

Om die artikel te kan lees login of word deel van Die Naguilklub.

Lees Meer »
Belasting
Suzanne Smit

3 HANDIGE APPS VIR JOU BELASTING

Strokies wat die wêreld vol lê en ink wat verslaan … Die rekonsiliasie tussen jou bankstate en die strokies is reeds ‘n nagmerrie, wat nog te sê as SARS uiteindelik dit sou aanvra? Wat dan gemaak? Tegnologie is gelukkig ook op die belastingfront in ons guns! Hier is ‘n lys van 3 behulpsame apps vir… Read More » 3 HANDIGE APPS VIR JOU BELASTING

Om die artikel te kan lees login of word deel van Die Naguilklub.

Lees Meer »

Nuusbriewe

Is jy al ingeteken?

Teen net R35 per maand – m.a.w. die prys van ‘n koppie koffie – kan jy nóg meer voordele in die ‘klub geniet.